Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα ενώ το bingo παιχνιδιού είναι οι ενοχλητικοί γείτονες. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερα από τη συνεδρίαση μέσω έξω ενός παιχνιδιού bingo δίπλα σε έναν ενοχλητικό παίκτη που συνεχίζει ακριβώς και. Δυστυχώς εκείνοι που ενοχλούν τους παίκτες bingo είναι πολύ κοινοί. Ο περίπατος σε κάθε αίθουσα bingo και εσείς μπορεί να δει τους φορείς bingo αφθονίας που ακριβώς δεν ξέρουν πότε για να σταματήσουν. Ο ενοχλητικός φορέας bingo θα πηδήσει και θα φωνάξει κάθε φορά που του σκέφτεται παίρνοντας κοντά στην ολοκλήρωση ενός σχεδίου. Ένας ενοχλητικός φορέας bingo πάντα γρύλισμα για την κακοτυχία και τις κακές κάρτες bingo του.

Είναι σχεδόν αφόρητο να παιχτεί ολόκληρο ένα παιχνίδι του bingo παίζοντας δίπλα σε έναν τέτοιο ενοχλητικό παίκτη. Απορροφά ακριβώς έξω τη διασκέδαση από το παιχνίδι. Πώς μπορεί το ένα να παίξει ενώ κάποιος συνεχίζει όπως αυτόν;

Ο ενοχλητικός φορέας bingo δεν θα σας αφήσει πάντα δήμος ένα δολάριο για μια πρόσθετη κάρτα και δεν επρόκειτο ποτέ να ρίξει για να ζητήσει τον!

Είναι πολύ πιθανό ότι ένας τέτοιος γείτονας bingo θα αποδειχθεί κακός γείτονας στην πραγματική ζωή η ίδια. Τέτοια συμπεριφορά πρέπει να παρουσιαστεί σε άλλα αεροπλάνα από μόνο το bingo!

Close