Één van de grootste problemen terwijl het spelen bingo de lastige buren is. Er zijn niets slechter dan zitting door uit een bingospel naast een lastige speler die enkel schreeuwend houdt en grunting. Droevig zijn die die bingogokkers ergeren zeer gemeenschappelijk. De gang in elke bingozaal en u kan de spelers van overvloedsbingo zien die enkel wanneer niet weten ophouden sprekend. De lastige bingospeler zal springen en zal elke keer hij schreeuwen denkt hij het krijgen dicht bij de voltooiing van een patroon heeft. Een lastige bingospeler zal altijd gegrom over zijn misfortune en lousy bingokaarten.

Het is bijna unbearable om een geheel spel van bingo te spelen terwijl het spelen naast een dergelijke lastige speler. Het zuigt enkel uit de pret van het gokken. Hoe kan één terwijl iemand houdt waarnemend als dat gokken?

De lastige bingospeler zal u niet ooit stad een dollar voor een extra kaart laten en zal nooit moeten gooien om om zich te vragen!

Het is zeer waarschijnlijk dat een dergelijke bingobuur een slechte buur in het echte leven zelf zal blijken te zijn. Dergelijk gedrag moet op andere vliegtuigen tonen dan slechts bingo!

Close